Sunt o diva si asta imi ocupa tot timpul. O diva se cunoaste dupa hainele elegante pe care le poarta, dupa machiajul discret, parfumul fin si recenziile pe care stie sa le faca la ceasuri barbati.

Asa se explica grija pe care o au barbatii de a avea colectii intregi de ceasuri bune, doresc sa aiba un arsenal pentru a cuceri o diva! Asta nu inseamna ca voi alege barbatul vietii in functie de ceasul pe care-l poarta, ci ii voi darui eu un ceas adevarat, un talisman care sa ne lege iubirea in timp si spatiu. Oriunde ne-am afla, purtand ceasul de la mine, gandul sa-l poarte acolo unde sunt. Sa-si doreasca sa zboare timpul sa fim iar impreuna!

O diva detine intotdeauna o comoara: secretul despre magazinul unde se gasesc cele mai multe, mai elegante si ieftine ceasuri barbatesti .

Ca o cunoscatoare de prestigiu, ea stie sa aleaga un ceas barbatesc, chiar daca este femeie! Iata cateva dintre criteriile ei:

-rezistenta mare la apa

-mecanism elvetian, quartz sau automatic

-carcasa din titan fiindca este unul dintre cele mai rezistente materiale

-curea din piele care sa poata fi schimbata in functie de culoarea hainelor

-pret rezonabil si termen de garantie generos.

Evident ca diva adevarata nu se uita la bani cand ii cumpara un ceas iubitului, de aceea alegerea mea este Luminox XA.9241 F-22 RAPTOR 9240 SERIES 44mm 20ATM.

Pretul de 5310 lei imi asigura 151 de puncte de loialitate, adica un pretext pentru a-mi comanda si mie un ceas de ceas de pe Ceasmania!

Ce justifica pretul acestui ceas de mare pret?

  1. Mecanismul precis, quartz elvetian si rezistenta sporita la apa
  2. Carcasa din titan
  3. Indicatori luminescenti cu Tritium ( luminescenta garantata 25 ani ), Indecsi luminescenti cu Tritium ( luminescenta garantata 25 ani ).

Ce parere aveti de alegerea divei?

chicco.ro