Un cadou din piele de crocodil pentru “pitonul meu”

Am inceput cautarile din noiembrie. Doresc un cadou de senzatie pentru “pitonul din viata mea”. De ce piton? Fiindca este la fel de puternic, dar ma cuprinde cu dragoste in bratele sale si ma apara cu toata priceperea lui de toate pericolele si greutatile vietii! De ce mi-a venit sa-l numesc metaforic piton?

Fiindca anul acesta Craciunita vine pentru el de la Perloro reprezentantul din Romania al brandului italian de lux Ghibli.

Pentru el, artistii din atelierele Ghibli, infiintate in anul 1968, vopsesc pielea de piton si de crocodil in 12 etape succesive si migaloase, pigmentii fiind garantati in timp. Se petrece un miracol cu aceste produse: paleta timpului nu-si poate lasa amprenta nici asupra cromaticii, nici asupra calitatii acestora. Cu fiecare an care trece farmecul cromatic si tenta nuantelor se schimba si fascineaza. Se pare ca numai cei de la Ghibli detin acest secret.

Pielea de piton este foarte rezistenta, iar cureaua sau portofelul reprezinta un dar de-o viata. Moale la atingere si ultrarezistenta pielea de crocodil este dorita de toti barbatii si femeile din lume fiindca ii stiu pretul.

Si fiindca sunt interesata ca banii si cardurile lui sa fie in siguranta cand nu este cu mine (cand este, doar in mainile mele valorile lui sunt in siguranta…) ma grabesc sa-i cumpar un Portofel Piele Crocodil Barbati Albano, din care au ramas cateva exemplare fiindca se vand ca painea calda.

Pe cat este de subtire, pe atat este de incapator si judicios compartimentat, fiindca dispune de spatii suficiente pentru toate cardurile, cartile de vizita, bancnotele, actele sau bonurile valorice. Producatorii au fost foarte atenti la detalii astfel ca exteriorului din piele fina si rezistenta de crocodil i-au asortat la interior piele de bovina si material textil rezistent si matasos. Reducerea de 29% la acest obiect de lux reprezinta un indemn de a-i cumpara celui drag acest portofel, fiindca nu mai costa 690 de lei, ci 490 de lei.

Ii poti aminti ca este perioada sacra a sarbatorilor si a generozitatii (adica tu ii iei un portofel, iar el sa iti ia o geanta, ca i-ai aratat locul!!!) cu Portofel Piele Piton Barbati Ozzy care armonizeaza cromatic auriul, maroul si o nuanta de roz prafuit. 10 carduri incap in el, un compartiment este dedicat in intregime pastrarii actelor, iar portofelul este prevazut si cu fermoar.

Un portofel organizat l-ar ajuta mult mai mult, desi este mai scump, dar ar reprezenta o investitie in pastrarea juducioasa a finantelor familiei si a actelor sale! Alaturi de spatiile pentru carduri (de la farmacii, magazinul de cosmetice si de jucarii si cardul de salariu) si pentru acte sau bani  apare la exterior, deci la indemana, un compartiment pentru telefonul mobil.

Ca darul sa fie complet, o curea din piele de crocodile sau de piton ii va completa tinuta ultraeleganta.

Produsele sunt livrate gratuit la domiciliu si vin insotite de certificatul de autenticitate. Reprezentantul official din Romania al brandului de lux a ajustat preturile astfel incat si noi sa avem acces la aceste produse fascinante. Altfel cine ar fi dat 3000 de euro pe o geanta de dama sau 500-800 de euro pe un portofel?

chicco.ro