Periodic firmele sunt obligate prin lege sa realizeze actiuni de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Acestea sunt servicii ce  reprezinta actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul rozatoarelor precum si al insectelor, find bine cunoscut faptul ca a preveni este mult mai usor decat a combate. Acesti daunatori reprezinta un real pericol pentru sanatatea omului in special daca isi fac aparitia in tot ceea ce tine de industria alimentara.

Daca se vor efectua periodic aceste operatiuni de deratizare si dezinsectie si dezinfectie va protejati sanatatea si asigurati un mediu ambiant mai placut. Este foarte importanta cunoasterea si respectarea acestor procedee, in caz contrar aplicandu-se sanctinui conform legislatiei in vigoare. In plus imaginea oricarei firme va fi afectata in mod negativ, fiind perceputa ca fiind neserioasa.

Daca sunteti in cautarea unei astfel de firme care se ocupa cu deratizarea, dezinsectia si dezinfectia, Compania DDD este solutia perfecta pentru rezolvarea problemelor dumneavoasta. Este autorizata si foloseste numai produse provesionale si avizate iar in ceea ce priveste lista preturi DDD, aceasta este formata din sume extrem de avantajoase avand in vedere serviciile de cea mai buna calitate oferite. Scopul acestora este acela de a se obtine rezultate eficiente si durabile, astfel incat sa fie asigurate clientilor cele mai bune servicii.

Recent am apelat la serviciile acestora pentru un magazin alimentar, deoarece firma cu care aveam vechiul contract nu isi facea treaba asa cum trebuia si riscam amenzi destul de mari. Acesta deoarece era practic o constructie sa zicem de strada, incepuse sa aiba probleme cu tot felul de gandaci ba chiar rozatoare. Cu  ajutorul acestei firme am scapat de probleme intr-un timp foarte scurt.

Recomand cu toata incredere Compania DDD datorita serviciilor de cea mai buna calitate. De cand am incheiat contractul cu acestia, realizez deratizarea, dezinsectia si dezinfectia strict periodic conform legii deoarece nu am mai avut deloc probleme cu daunatorii intre perioadele impuse.

chicco.ro