De ce sa porti sandale? Aceasta intrebare revine in multe randuri, de parca ar exista reguli de eticheta privind purtarea acestor articole de incaltaminte. Putem purta sosete la sandale? Rochii si sandale? Putem merge la golf in sandale? Multi au propriile pareri legate de modul adecvat de a accesoriza sandalele la tinutele de vara. In numeroase tari, in special acolo unde vorbim de o cultura a plajei, sandalele reprezinta cea mai populara alegere pentru tot parcursul anului.

Fabricarea de sandale s-a intensificat in ultimii ani. O statistica din martie 2006 ilustreaza faptul ca industria sandalelor s-a ridicat cu 13% doar intr-un singur an, reprezentand o cincime din piata de incaltaminte.

Sa gasesti sandalele potrivite este mai usor decat sa cauti pantofi pentru evenimente formale. In oferta multor magazine locale se regasesc perechi la moda de sandale usoare, versatile si confortabile. Mai puteti opta si pentru sandale online pentru femei si barbati, alegand dintr-o varietate de branduri renumite. Multe modele sunt prevazute cu cureluse sau catarame pentru a le ajusta pe glezna, de exemplu, asadar puteti fi increzatori in achizitia facuta de pe net.

In functie de activitatile indragite, va poate avantaja enorm sa purtati sandale. Bineinteles, nu sunt cele mai recomandate pentru activitatile care necesita o protectie sporita a picioarelor. Papucii flip-flop sunt ideali pentru locurile publice si va protejeaza picioarele de infectii fungice, zgarieturi si negi. Sunt ideali si pentru a fi purtati in interior.

Sandalele pot fi un element stylish. La plaja, la petreceri si chiar la intalniri de afaceri intr-un context mai lejer… puteti purta fara probleme sandale, alegand dintr-o diversitate de modele la moda. De la papuci flip flop viu-colorati, pana la tocuri inalte si platforme casual in stil wedge, exista atat de multe stiluri pentru a fi la inaltime cu orice ocazie.   

chicco.ro