Cu siguranta ca multe persoane si-ar dori o casa sau un apartament in Bucuresti, posibil intr-o zona cat mai buna, cat mai aproape de institutiile importante si de zonele de interes. Insa preturile nu sunt pentru oricine, iar viata in acest oras nu este asa de ieftina ca in alte parti.

Se cheltuie bani pe tot felul de lucruri, marunte sau importante. Cel mai bine este cand iti cumperi un apartament nou, ai siguranta ca totul este ca la carte, poti aranja spatiul cum vrei si eventual alte modificari. Iar in capitala exista apartamente noi de vanzare in orice zona.

Popesti Leordeni, un cartier din zona de sud-vest a capitalei, prezinta la randul sau interes in ceea ce priveste imobilele de vanzare. In aceasta zona sunt predominante casele dar exista si apartamente frumoase si multe zone nou construite, gata sa fie ocupate de locatari. Exista asadar multe case de vanzare Popesti Leordeni dar si aparmente in zonele cu blocuri, mai apropiate de centrul capitalei iar preturile sunt accesibile.

Pentru cei care sunt in cautarea unei zone cu adevarat noi, moderne si linistite, izolata de aglomeratie urbana zilnica, Metalurgiei Residence este zona perfecta. Este un proiect inca in desfasurare dar care are deja o parte operationala, zone in care se poate locui. Este perfecta pentru familiile noi care vor o locuinta doar a lor.

Iar preturile sunt pe masura conditiilor oferite, accesibile oricui, chiar si in rate. Ca orice zona noua, care inca este in dezvoltare, este tinta multor persoane dornice sa isi cumpere o locuinta noua. Este o zona frumoasa si care va deveni si mai atractiva cand proiectul va lua sfarsit, oferind mii de zone de locuit.

Dar poate ca nu toti vor un apartament, ci ceva mai mic, de exemplu o garsoniera, care este numai buna pentru doua persoane. Iar zona aceasta ofera si va oferi numeroase garsoniere noi Bucuresti, gata echipate, numai bune de a fi luate in primire si utilizate. Reprezinta o optiune de inceput buna, pentru persoane cu un venit mediu sau care nu vor sa cheltuie prea multi bani pentru moment, avand planuri mai mari pentru viitor.

chicco.ro