Prima mea zi de munca…  se intampla in urma cu 3 ani si vreo 4 luni. In garsoniera parintilor mi-am amenajat un mic salon, in care coafam si faceam manichiura, era un salon dedicate femeilor. Prima saptamana de munca a fost un cosmar.

Cand a intrat prima clienta pe usa salonului a inceput si calvarul. Doamna respectiva avea programare pentru un coafat. Doar ca pe parcurs ce o coafam mi-am dat seama ca mai aveam nevoie de cateva accesorii par.

A fost un chin, a trebuit sa improvizez cu diferete agrafe, prin unele parti prindeam parul cu elastic, cumplit. Dar am fost multumita ca pana la urma rezultatul a fost unul bun, iar doamna a fost multumita de munca mea si rezultatul a fost cel asteptat.

Salonul functioneaza si azi, avem din ce in ce mai multi clienti, iar asta ma bucura cel mai mult si imi da aripi pentru viitor. Cea mai mare satisfactie este atunci cand munca iti este apreciata. Acum nu mai avem probleme cu accesoriile sau altceva. Am devenit un salon mai modern si foarte serios.

Sa ma laud un pic, printe serviciile oferite de catre noi se numara: pensat, vopsit, coafat, manichiura, pedichiura, epilat si de doua zile avem si solar

Va asteptam sa ne treceti pragul salonului, iar eu impreuna cu colegele mele ne vom da toata silinta sa obtinem impreuna rezultatul dorit.

chicco.ro