Daca vreau sa am un somn linistit, trebuie mereu sa ma asigur de faptul ca patul meu este cu adevarat confortabil. Am grija sa folosesc o lenjerie de pat care sa se simta bine pe piele, o saltea confortabila, o perna potrivita si o pilota care sa-mi ofere un somn odihnitor.

Astazi insa vreau sa va vorbesc despre pilote, mai exact despre pilota mea favorita. De departe favorita mea este pilota patru anotimpuri. Ultima data mi-am cumparat o astfel de pilota de la Asternuturisiprosoape.ro. Pe acest site am gasit o pilota patru anotimpuri care-mi place foarte mult. E din puf si pene de gasca si e foarte confortabila.

Pilota patru anotimpuri este compusa din doua pilote prinse intre ele cu capse detasabile. In functie de temperatura, folosesc pilota mai subtire, pilota mai groasa sau ambele pilote. Astfel am conditiile dorite, indiferent de anotimp.

Nu prea imi place sa ma invelesc cu paturi, deoarece nu imi sunt deloc comode. Partea mai subtire de pilota este ideala pentru noptile calduroase de vara. Cred ca aceasta pilota a fost o inventie foarte inteligenta, o inventie de care eu ma bucur din plin.

Revenind la pilota pe care am cumparat-o de la Asternuturi si Prosoape, aceasta este alba si e realizata din bumbac in proportie de 100%. Umplutura este 70% din puf de gasca si 30% pene de gasca. Este o pilota confortabila, durabila si eleganta.

Daca si tu esti in cautarea pilotei ideale, poti cumpara de pe Asternuturisiprosoape.ro o pilota patru anotimpuri sau un alt tip de pilota. Ai de unde alege, deoarece gama de produse este una foarte variata.

In plus, de pe acest site poti cumpara si lenjerii de pat de cea mai buna calitate, realizate din cele mai bune materiale (bumbac, satin, bambus, etc.), perne potrivite pentru o pozitie a corpului cat mai confortabila, paturi si cuverturi pentru a proteja lenjeriile de pat, dar si pentru a te inveli atunci cand ti-e prea cald pentru a folosi o pilota sau prosoape pentru baie si bucatarie.

Intra chiar acum pe site si vezi produsele disponibile.

chicco.ro