Februarie este renumit pentru gerul sau siberian si Crivatul turbat care ravaseste totul, tocmai de aceea o fi fost desemnat ca simbol al iubirii. Prin iubire adevarata totul se incalzeste, totul se dezgheata, iar viata inmugureste sublim.

Iubirea aceea care da pe dinafara din doua inimi face sa se nasca a treia, tocmai de aceea Marin Preda spunea ca atunci cand faci dragoste, moartea isi ia talpasita.

Pentru sufletul pereche care are incredere si accepta sa imparta totul cu tine, cauta cadouri personalizate. Darurile originale si faptele sunt demonstratii ale declaratiilor verbale spuse din obisnuinta, care uneori nu au acoperire.

Fiindca ei ne acorda ocrotirea de care avem nevoie sa ne simtim in siguranta sa le oferim cele mai frumoase si utile  cadouri barbati. Nu inteleg de ce atata lupta intre sexe, cand ne gasim implinirea completandu-ne reciproc.

De fapt ei ne fac mame, iar noi le oferim sansa de a deveni tati si impreuna ne bucuram de viata de familie fericita.

Sigur ca si tu, barbat iubitor si neinfricat (te temi de dentist uneori, iar desi promiti ca vei fi cu ea in sala de nasteri, te dau doctorii afara ca ai lesinat inainte de vreme) cauti acum cadouri pentru ea.

Pretuim magazinele cu cadouri atipice. Dorim sa oferim ceva ce nu vezi intoate magazinele si la toata lumea, sa raman mut sau muta de uimire! Nu vrem ca darul nostru sa ramana un obiect sigilat si nefolosit sau pasat mai departe fiindca ori nu este bun (nu-i sti masura, alegi culoarea care nu-i place sau nu avantajeaza), ci un cadou pe care sa-l tina pe birou, la vedere, pe deget sau in jurul bratului sau inimii, sa-i tina companie cand noi lipsim.

Rame foto personalizate este ceea ce avem nevoie. Imaginati-va prima poza a voastra impreuna pusa intr-o rama personalizata pe biroul lui si al tau ca sa constientizati ca sunteti facuti unul pentru celalalt de la facerea lumii si asa veti ramane toata viata!  

De Ziua Indragostitilor oferiti din toata inima un dar fara cusur insotit de o inima iubitoare, de toata empatia din lume si impachetati totul in onestitate, incredere si respect!

chicco.ro