Orice diva are secretele ei. De pilda, chiar daca nu o vede nimeni la bucatarie, ea are camara plina de bunatati pentru cei dragi: dulceata, zacusca, muraturi, compot, fel si fel de tocanite, minunatii la care-ti lasa gura apa. Diva este perfectionaista in tot ceea ce face, de aceea mancarea ii iese perfect.

Stiti de ce? Fiindca respecta timpul de fierbere la foc mare sau mic, fiindca nu lasa preparatele pe foc un minunt mai mult sau mai putin! Asa se explica de ce diva are o colectie cu cele mai bune  ceasuri luate de pe Ceasmania, magazinul cu cele mai multe, mai bune si mai elegante exemplare!

Si acum, cum este ea perfectionista, doar nu o vedeti tinandu-si telefonul de ultima generatie la bucatarie, intre aburi si oale? Poti sa mesteci si sa te uiti mereu pe ecran? Nicidecum!

Pentru asta a stat ea ore intregi cu ochii pe ceasuri dama si a profitat de reducerile intre 30-50% in special la ceasurile Guess pe care le poarta starurile din lumea intreaga. In general a ales ceasuri cu rezistenta sporita la apa, afisaj complet si cu iluminare, dar recunoaste ca nu s-a putut abtine cand a vazut un model frumos, iar deasupra lui scria ca face parte din ultimele doua exemplare aflate la vanzare. Ceasul

TOMMY HILFIGER 1781066 a fost comandat din acest motiv si pentru frumusetea lui, fiindca la bucatarie divei ii plac ceasurile cu curele din piele, iar acesta are bratara metalica.

Fiindca este o doamna pana la capat si i s-a parut nedrept ca ea sa aiba o multime de ceasuri de mana, iar partenerul ei niciunul, a intrat si in raionul de ceasuri barbatesti si din cele 1325 de exponate, i-a ales si lui doua profitand de asemenea de reduceri.

chicco.ro