Sunt lucruri pe care nu toti oamenii le stiu referitoare la aparatele de aer conditionat si din acesta cauza pierd confort si cheltuiesc mai mult. De pilda, cele vandute in magazinul online Daikin.ro filtreaza aerul, de aceea veti avea mereu o atmosfera pura la domiciliu, fie ca aveti nevoie de racoare, fie ca doriti sa va dea caldura. Din acest punct de vedere, fiind multifunctional, aparatul de aer conditionat este mult mai avantajos decat o soba sau o centrala.

Iata lista altor avantaje care sa va determine sa nu mai stati fara un astfel de dispozitiv in casa:

-sunt rezistente si nu s-a auzit sa fi provocat incendii sau explozii vreodata.

-aparatin clase energetice A+, deci valoarea facturii la electricitate va fi foarte mica. Nu trebuie sa va faceti griji ca veti plati o suma uriasa din cauza caldurii, fiindca acesta este cel mai ieftin sistem de incalzire, de aceea se extinde atat in gospodarii, cat si in institutii.

-incalzirea se produce instant, nu este necesara o perioada mare de timp ca in cazul sobei pe lemne. Datorita acestui aspect se recomanda si familiilor care au copii sau batrani sensibili la frig. De regula, cand ai o soba, astepti cel putin 15 minute sa se simta caldura in casa. Cu aparatul de aer conditionat caldura se raspandeste uniform in incapere si cu viteza, astfel ca in mai putin de 3-4 minute se face deja mult mai cald.

-nu ocupa loc in casa, fiind montat pe perete.

-nu este zgomotos, iar copiii nu risca sa se friga fiindca se ating de el ca in cazul sobei

-nu necesita intretinere permanenta ca in cazul sobei.

-are termen mare de garantie.

-nu isi schimba aspectul in timp

-este util in toate perioadele: cand este excesiv de cald, in zilele racoroase de toamna tarzie, cand avem nevoie de putina caldura si iarna, cand este cumplit de ger.

-cele mai bune aparate de aer conditionat si cele vandute in toata lumea sunt aparatele de aer conditionat Daikin.

Nu va mirati, cand vedeti ca se face coada la magazinele de aer conditionat, fiindca incalzirea de la acesta sursa este in trend, mai ales ca este ieftina si eco!

chicco.ro