Inventarea ferestrelor de mansarda la mijlocul secolului al XX-lea si perpetua perfectionare in domeniu a revolutionat modul prin putem dispune de lumina naturala in aticele moderne.

Noile ferestre de mansarda Hive500 cu acoperire low  constituie elemente care se potrivesc oricarei locuinte, indiferent ca sunt construite in stil architectural clasic sau contemporan. Instalarea geamurilor umplute cu argon la nivelul acoperisului prezinta nu doar beneficii pe plan estetic, ci asigura in special o iluminare optima si ventilatie naturala. Mai precis, spre deosebire de alte alternative precum ferestrele verticale si lucarnele, geamurile termopan marca Hive furnizeaza cu peste 50% mai multa lumina naturala, putand fi amplasate pe acoperisurile cu o inclinatie intre 15 – 90 de grade, conform unui raport al  Institutului Danez de Constructii si Cercetari care se ocupa de studiul calitatii luminii.

Pe langa aportul de lumina, trebuie sa amintim si de avantajul ventilatiei natural, la care contribuie o clapeta special ace asigura aerisirea incaperii. In comparatie cu lucarnele, ferestrele de mansarda sunt aliniate perfect suprafetei acoperisului, rezultatul fiind un aspect elegant, care nu afecteaza in nicio forma estetica acoperisului, ci mai degraba infrumuseteaza si aduce o nota de distinctie.

In plus, ferestrele de mansarda sunt destinate montajului pe diferite tipuri de acoperis si chiar pe orice fel de invelitoare plata sau ondulata.

Un alt aspect important il detin ramele de etansare, prin intermediul carora apa pluviala este condusa pe canale de scurgere astfel incat infiltratiile devin practic imposibile.

In concluzie, aveti toate motivele sa aflati mai multe despre noile ferestre de mansarda din paletarul nostru care imbina functiile de baza ale unei ferestre cu un design modern, de ultima generatie si usor de inglobat in orice proiect nou sau de renovare a acoperisului casei dumneavoastra!

 

chicco.ro