În ultimul timp tot am căutat un site de unde să îmi cumpăr o agendă personalizată.
Pentru că am început un an nou aveam nevoie și de o agendă noua, dar de data asta am vrut una personalizată care să simt că este a mea.

Am studiat puțin piața și am găsit un site care personalizează diferite obiecte printre care și agende. Au o gama larga de unde să alegi și au un preț super avantajos. Am găsit o agende personalizate chiar și la prețul de 4.59 lei. Sunt de toate mărimile, asta mi-a plăcut cel mai mult, pentru că mie îmi plac agendele mici. Așa că am avut de unde să îmi aleg una potrivită pentru mine.

Mi-a plăcut atât de mult site-ul în cât nu am putut să nu îmi comand și din categoria pixuri personalizate, un pix care să se potrivească cu noua mea agendă. Au o mulțime pixuri de diferite culori și mărimi, deci ai de unde să alegi. Mie mi-au plăcut toate, dar m-am hotărât să cumpăr un model mai elegant și clasic.
Ca cel din poza de mai jos.

AP809488-03

Pe site nu o să găsești doar pixuri și agende personalizate. O să găsești o varietate largă de  obiecte personalizate, de promo, de îmbrăcăminte, office, electronice și chiar și accesorii pentru animale.

AP741587-05

Dacă vrei să îți cumperi ceva pe care să simți că este cu adevărat al tău acum ai găsit unde să faci asta. Eu ador obiectele personalizate mai ales atunci când pot să îmi aleg eu designul, atunci simt că acel obiect chiar îmi aparține și mă reprezintă.
Site-ul se numește  personalizate.co și îl recomand cu multă încredere.

P:S : Pe site puteți să găsiți multe idei pentru cadouri, dacă este ziua cuiva drag sau mai un pic se aproprie ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR, acum aveți și un loc care să vă inspire să alegeți cadoul perfect.

Mulțumesc mult că ai citit acest articol și te aștept data viitoare cu un alt articol care să te ajute.

chicco.ro