In vara mi-am zis ca e momentul sa fac o schimbare in locuinta mea. Ma saturasem de mobila veche, de stilul anilor ’90. Am vorbit cu o persoana care se pricepe in renovari, si-a rezervat perioada in care voiam eu sa renovez apartamentul, dupa care a venit si mi-a schimbat parchetul, mi-a zugravit peretii si mi-a inchis balconul.

La partea de mobilat, mi-am propus sa fac eu totul. Intr-o zi, am inceput sa umblu prin magazine si sa vad ce gasesc. Vedeam lucruri destul de frumoase, dar nu imi placeau absolut deloc canapelele. Voiam sa imi cumpar cele mai frumoase canapele extensibile , insa nu le gaseam nicaieri. In cele din urma mi-am spus ca pierd timpul inutil. Am plecat acasa, iar acolo am deschis laptopul si am inceput sa caut cele necesare in magazinele online. In maxim 10 minute de cautari am intrat pe ergodesing.ro, un site care mi-a atas atentia intr-un mod deosebit, un site cu tot felul de canapele piele exact pe gustul meu.

Am simtit de la prima vizualizare a produselor ca sunt pe site-ul unui magazin online cu produse de calitate. Toate aratau incredibile de bine. Mi-am cumparat de aici doua canapele extensibile, albe,  foarte frumoase. Una dinte ele este cu 2 locuri, cealalta cu 3. Am optat pentru canapele extensibile deoarece imi chem des la mine parintii sau prietenii. De fiecare data acestia sunt uimiti de cat de bine dorm pe canapele. Sunt foarte incantata de alegerea facuta si recomand acest magazin online cu mare incredere.

Ergodesign este un magazin care ofera din 1996 cele mai comode si utile piese de mobilier. Mobilierul de aici este creat intr-un mod inteligent, astfel incat sa inteleaga unicitatea corpului uman. Daca intri pe site, vei vedea ce frumos au evoluat cei de la Ergodesign, vei vedea produsele disponibile, preturile aferente si multe alte informatii care iti pot fi de folos.

Daca nu te incanta ideea de a comanda mobila online, cei de la Ergodesign au magazine in marea majoritate a oraselor mari din tara. Intereseaza-te care este cel mai aproape de tine si mergi direct in showroom pentru a te convinge de calitatea si designul produselor.

chicco.ro