Cred ca zambetul este deosebit de important pentru oricine si ca el te poate face sa ai incredere in tine in orice clipa. Am intalnit de-a lungul timpului persoane cu o dantura perfecta si persoane cu o dantura departe de perfectiune. Cea mai mare diferenta se vedeam in zambet. Cel cu dantura perfecta zambeau cu incredere, iar cele cu dantura mai putin perfecta zambeau cu mana la gura.

Cred ca oricine ar trebui sa gaseasca solutia potrivita pentru o dantura care sa ii dea incredere in propriul zambet. Cea mai recomandata procedura pentru un zambet de invidiat e sa optezi pentru un implant dentar.

Implanturile dentare trebuie sa se faca la cabinetele stomatologice care ofera seriozitate si profesionalism, deoarece fac parte din categoria interventiilor ceva mai complicate. Eu iti recomand clinica Cris Smile. Aici vei intalni adevarati profesionisti care iti vor oferi servicii de implantologie de calitate.

Implanturile dentare sunt ceva mai scumpe, deoarece in realizarea lor se folosesc cele mai calitative materiale. Insa, ele isi merita banii, avand o multime de avantaje.

Un prim mare avantaj consta in faptul ca este o procedura de durata. Nu te va tine 1-2 ani, ci chiar si 10 ani. Sunt implanturile scumpe, dar si durata lor de viata este una dorita de multe persoane. Insa, mare atentie. Nu toate implanturile sunt de aceeasi durata. Durata lor depinde de modul in care au fost realizate, dar si de modul in care au fost pastrate.

Reducerea riscului de inflamatii este un alt mare avantaj al implanturilor dentare. Nu vei simti durere si nu vei mai avea gingiile inflamate, asa cum le au persoanele care poarta proteza, de exemplu.

Implatul dentar este o buna solutie si datorita faptului ca reface estetica faciala. Vei arata mult mai bine si mult mai tanar/a. In plus, toata lumea iti va admira zambetul.

Dupa cum probabil stii, in momentul in care iti lipseste un dinte, lipsa acestuia poate fi corectata cu ajutorul unei punti dentare. Ei bine, in cazul puntii e nevoie de o legatura care se face cu ajutorul dintilor alaturati. Ce inseamna acest lucru? Ca acestia vor fi oarecum „sacrificati”. In cazul implanturilor lucrurile se schimba, deoarece implantul se insereaza cu ajutorul unei radacini si a unei coroane. Nu iti vor fi „stricati” alti dinti, deci e o solutie mai buna.

Poti beneficia de servicii de implantologie la orice varsta, deci iti poti recapata zambetul chiar si atunci cand ai 60-70 de ani.

Problemele dentare nu sunt dorite de nimeni, insa, din nefericire ele apar. Cel mai adesea acest lucru se intampla deoarece oamenii nu merg la timp la un control de rutina, un control care le-ar putea rezolva problemele mult mai simplu si mai ieftin.

Tine cont de acest lucru si mergi periodic la medicul dentist. Sanatatea dintilor tai, dar si a gingiilor este importanta, indiferent de varsta pe care o ai.

Daca esti adult, trebuie sa fii constient de acest aspect. Daca ai copii, tine cont de faptul ca si ei trebuie sa mearga  regulat la medicul stomatolog.

 

 

chicco.ro