Primul autoturism Mercedes a aparut pe piata in iarna anului 1900, marcand zorii unei noi ere a dezvoltarii brandului care urma sa fie creat de viitoarea firma DaimlerChrysler AG. Avansurile tehnice in domeniul auto au permis marcii Mercedes-Benz sa devina cea mai cunoscuta din intreaga lume. In parcul nostru de inchirieri auto, puteti descoperi cele mai moderne modele de vehicule Mercedes, oferta noastra incluzand autoturisme clasa limuzina business, de familie sau minivan-uri spatioase.

Istoria ne arata ca bazele transportului motorizat au fost puse de inginerii Karl Benz si Gottlieb Daimler, carora li se atribuie inventia motorului de viteza mare si automobilul. De provenienta spaniola, numele Mercedes a fost o alegere norocoasa, omul de afaceri Emil Jellinek fiind un client fidel al noilor automobile livrate de Daimler la inceputul secolului XX. Austriacul s-a inscris si la curse de masini, folosind drept pseudonim numele fetitei sale, Mercedes. Elementul distinctiv al marcii Mercedes este steaua cu trei brate, simbol ce pare sa intruchipeze in opinia multora, calitatea si siguranta pe drumurile de pretutindeni.

Cu un trecut si un portofoliu bogat in domeniul proiectarii de automobile de lux, Mercedes a lansat modelul Mercedes Clasa E, care suprinde prin performantele inalte, design si caracteristici tehnici. Cu o silueta care aminteste de coupé-urile elegante, limuzina Mercedes E-Klasse este disponibila spre inchiriere pe termen scurt, lung sau in weekend. De asemenea, la cererea clientului, putem desemna un sofer profesionist care sa va inlesneasca deplasarile pe toata durata contractului.

Totodata, firma noastra va pune la dispozitie si servicii de inchirieri ieftine Mercedes CLK in Bucuresti sau direct de la aeroport Henri Coanda din Otopeni.

chicco.ro