produse pentru slabitCele mai eficiente produse de slabit ale momentului sunt pastilele de slabit naturiste, ce se bazeaza pe forumule testate si demonstrate stiintific. Aceste metode de slabit cu ajutorul produselor naturiste cauta sa inlature riscul ridicat de slabit cu diete extreme ce duc adesea la infometare si carente de diverse substante necesare unei bune functionari a organismului. Achizitionand produsele de slabit de la o farmacie online de incredere, unde lista de ingrediente a acestora poate fi verificata, iar lamuriri suplimentare pot fi cerute cu ajutorul butoanelor de contact, se poate slabi si rapid si sanatos.

Ce risti atunci cand tii dieta?

Internetul este plin de reclame la diete miraculoase care promoveaza slabitul rapid si permanent fara ajutorul pastilelor sau suplimentelor disponibile intr-o farmacie online. Mare parte din aceste afirmatii sunt fie false, fie nu se aplica decat unui foarte mic procent al populatiei. Motivul este acela ca spre deosebire de unele produse de slabit eficiente care inhiba apetitul si stimuleaza metabolismul impreuna cu rata de ardere a grasimilor, dietele nu fac decat sa infometeze organismul, fortandu-l sa intre in stare de urgenta. In acest fel, grasimile sunt arse rapid, dar imediat ce se revine la un regim obisnuit, organismul rectioneaza prin a face rezerve de grasimi astfel incat sa evite pe viitor crizele de acest gen. Este efectul cunoscut sub numele de “efectul de yo-yo” (pierderea in kilograme rapida si apoi punerea inapoi a acestor kilograme sau chiar a catorva kilograme in plus), dar si motivul pentru care dupa prea multe diete incercate, metabolismul inceteaza sa mai functioneze corect.

Exista si diete sanatoase, cu rezultate vizibile. Aceste diete sunt cele recomandate de nutritionisti si sunt mai mult schimbari ale stilului de viata si ale obiceiurilor alimentare decat diete in adevaratul sens al cuvantului. Pe de alta parte, dietele prin infometare disponibile pentru oricine pe internet ridica o serie de riscuri si pericole:

  • kilogramele sunt pierdute neuniform, riscand aparitia vergeturilor sau a pielii lasate ce nu poate fi tratata decat prin interventii de chirurgie estetica.
  • carenta de vitamine si minerale din organism. Este mai putin stiut faptul ca lipsa unor vitamine si minerale din organism provoaca o serie de probleme si simptome fizice si psihice cu adevarat infricosatoare. Acestea pot fi cauze de epuizare cronica, ameteala, stari de voma sau depresie.
  • lipsa de energie. Hrana este folosita pentru energia necesara activitatilor zilnice. Dietele prin infometare priveaza persoanele care aleg aceasta solutie de energia necesara pentru a functiona si fac imposibil un program de exercitii fizice ce ajuta intregul proces.

Cu ajutorul unor produse eficiente pentru slabit, situatia se schimba

Produsele pentru slabit naturiste sunt gandite ca un ajutor pentru a adopta obiceiuri alimentare mai sanatoase si nu ca o solutie miraculoasa ce da rezultate peste noapte. Acesta este tipul de slabit ce ar trebui promovat deoarece aceasta este modalitatea care da rezultate pe termen lung: un slabit treptat, sanatos, in combinatie cu miscare si exercitii fizice.

Produsele pentru slabit au urmatoarele avantaje:

  • acestea sunt sub forma de capsule, nu trebuie pregatite, nu se pierde timp cu prepararea acestora.
  • pastilele sunt concepute pentru a stimula metabolismul si arderea grasimilor astfel incat sa se piarda in greutate mancand sanatos.
  • produsele si pastilele disponibile in magazinele de specialitate sau in farmaciile online pot fi verificate in ceea ce priveste veridicitatea sursei, dar si a listei de ingrediente, astfel incat cumparatorul sa aiba garantia ca foloseste intradevar produse 100% sigure si 100% naturale.
chicco.ro