Femeia din secolul XXI tinde să nu își mai pună în valoare feminitatea.

Ne place să fim independente, muncim ca să fim independente și feminitatea am pus-o pe locul doi. Am renunțat la rochile largi și corsetele strâmte în favoarea pantalonilor și a cămăși.

Recunosc și mie îmi plac cămășile și la fel și pantaloni, dar ador cum mă simt într-o fustă.
Am cam uitat de fuste, nu? Fustele ne reprezintă, ne pune în valoare feminitatea. Bărbații o să prefere întotdeauna o femeie în fustă decât una în pantaloni.

Avem un mare avantaj că suntem în secolul XXI pentru că avem foarte multe modele de fuste din care să alegem. Avem fuste cu volane, cu falduri, cu franjuri și cu pliuri. Avem fusta Tulle și avem fuste tricotate.
Avem de unde să alegem, dar trebuie să știm cum să le purtăm.

De exemplu, o fustă Stilou este foarte potrivită pentru femeile înalte cu o talie subțire, fusta Clos îți pune în evidență talia dacă o să porți cămăși sau pulovăre scurte.
Un alt exemplu sunt fustele lungi care poate nu ne prea atrag, dar ele sunt perfecte într-o ținută office împreună cu o cămașă sau cu o helancă.

Dacă încă nu te-am convins să renunți la pantaloni, mai am o propunere pentru tine. Fusta Pantalon. Sigur ai auzit de această controversă. Ea se potrivește în orice ocazie mai ales cu o pereche de stiletto.

O să găsești și mai multe detalii despre cum să porți o fustă tricotată sau Tulle chiar aici.

Nu uita că o fustă potrivită o să te pună mult mai mult în valoare decât orice pereche de pantaloni.

Mulțumesc mult că ai citit acest articol, ne vedem data viitoare cu un alt articol care să te inspire.

chicco.ro