Toti parintii vor sa isi stie copiii fericiti, fapt pentru care incearca sa faca tot ce le sta in putinta pentru a-i bucura.

Insa, ca parinte trebuie sa stii cand e momentul sa ii faci pe plac celui mic si cand nu. Nu trebuie sa il inveti ca va primi ce vrea daca plange si da din picioare intr-un magazin sau daca incepe sa arunce cu ce ii cade in mana. Trebuie sa stii sa controlezi foarte bine totul.

Daca esti parinte, copilul tau se va bucura foarte mult daca primeste jucarii. Chiar zilele trecute am vazut un copil fascinat de faptul ca a primit o Kendama . Era atat de fericit, de parca ar fi primit o jucarie extrem de valoroasa. Si probabil pentru el era foarte valoroasa. Apropo de Kendama si eu mi-am cumparat o astfel de jucarie de curand. M-a fascinat bucuria acelui copil. Am cumparat-o de la Giftology.ro si de atunci nu e zi in care sa nu imi exersez indemanarea. Ma relaxeaza foarte mult aceasta jucarie. E potrivita pentru toate varstele. Daca te intereseaza si pe tine, intra pe Giftology.ro si cumpara. Tot de aici mai poti cumpara si o multime de alte jucarii.

Copilul tau va fi foarte fericit si daca il duci intr-un parc in care sa se joace impreuna cu alti copii. Fa-ti timp pentru a iesi cu el. Va fi mult mai benefic decat daca sta cu ochii in tableta sau in TV. Cumpara-i o jucarie de exterior si fa-l sa petreaca timp de calitate in parcuri.

Bineinteles ca orice copil ar fi fericit daca ar merge intr-un parc de distractii pentru copii. Daca ai vreodata posibilitatea de a-l duce intr-un astfel de loc, nu ezita. Va fi o experienta pe care si-o va aminti toata viata cu mare placere.

Copiii sunt diferiti si se bucura in mod diferit, de lucruri diferite. Sunt copii care se bucura atunci cand merg la bunici, copii care se bucura atunci cand primesc carti, dulciuri sau alte cadouri.

Insa, tu ca parinte ii cunosti sigur preferintele si vei sti ce ai de facut pentru a-l face fericit.

chicco.ro