motor de cautareInternetul devine incet incet una dintre cele mai usoare si accesibile modalitati de a face cumparaturi rapid, la preturi bune. Numeroasele avantaje pe care cumparaturile online le au prin comparatie cu shopping-ul in magazinele fizice transforma aceasta optiune intr-una preferata din ce in ce mai mult de persoanele cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani. Statisticile arata ca femeile tind sa cumpere in procent mai mare din magazinele online decat barbatii, iar cele mai cumparate produse sunt piesele de imbracaminte. Cu ajutorul unui motor de cautare specializat, doamnele pot gasi in doar cateva minute tinuta perfecta ce ar putea dura zile intregi pentru a fi descoperita direct in magazinele fizice.

Cum functioneaza motoarele de cautare specializate?

In general, cuvantul motor de cautare se refera la o aplicatie ce faciliteaza descoperirea unor informatii de interes in functie de anumite cuvinte cheie. De la inceputurile motoarelor de cautare, in care modul de functionare al acestora era foarte simplu si pana in momentul actual, motoarele de cautare au evoluat, putand scana internetul pentru a descoperi continut in functie de cuvinte cheie, cuvinte omise, expresii obligatorii sau chiar de culori. Aceasta dezvoltare rapida a capacitatilor motoarelor de cautare a inspirat la crearea unor motoare dedicate produselor vestimentare. Datorita tehnologiei actuale, o simpla cautare ofera rezultate extrem de exacte, astfel ca in loc de ore intregi petrecute prin magazine in incercarea de a gasi rochia perfecta, internetul ofera solutia simpla: o cautare rapida a cuvintelor cheie de genul rochie, culoarea si masura dorite, afisand rezultate de pe sute de magazine online ce contin produse conforme cu specificatiile.

Avantajele folosirii unui astfel de motor de cautare

Folosind un astfel de motor de cautare se evita stresul, aglomeratia si timpul pierdut in magazinele de haine atunci cand rochia perfecta intarzie sa isi faca aparitia. Se intampla ca modelul sa fie potrivit insa culoarea sa nu fie intocmai cea dorita sau nuanta sa fie perfecta dar modelul nu complementeaza silueta, fie si modelul si culoarea se potrivesc, dar nu exista masura dorita.

Cu ajutorul unui astfel de motor de cautare, se pot cauta haine in functie de aceste 3 aspecte importante: modelul, culoare si marimea, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa se faca nici un fel de compromis. Rezultatele sunt afisate instantaneu si pot fi adaugate intotdeauna detalii daca gama de produse prezentate este prea larga. Daca rochia exista, motorul de cautare o va gasi cu siguranta, in plus, aceasta modalitate este excelenta si pentru compararea de preturi.

chicco.ro