Daca nu stiti inca unde sa va faceti vacanta, ar trebui sa aveti in vedere faptul ca exista numeroase tari care va ofera o multime de lucruri de vazut. Planuindu-va vacanta de acum, veti putea sa va bucurati chiar si de unele reduceri de pret pe care le veti aprecia foarte mult. O vacanta in Slovacia, poate fi o alegere excelenta pentru voi. Veti constata ca o astfel de vacanta va va reincarca bateriile si veti avea din nou forta de munca. In aceasta tara veti putea vizita de exemplu Bardejov.

Acest oras este fortificat, fiind un superb centru istoric pe care il veti aprecia. Acest oras este faimos printre localnici. In aceasta piata veti gasi 2 clopote masive, dar si o fantana, pe jos fiind piatra cubica. Slovensky Raj este o rezervatie naturala foarte apreciata pentru frumusetea ei. Aceasta rezervatie are trasee prin padure, dar si numeroase albii de rau. Veti putea face o excursie de neuitat daca va veti decide sa va faceti vacanta aici. Calvary este un loc superb, chiar daca pe alocuri este lasat in paragina. Veti vedea numeroase capele raspandite pe un deal. Panorama de deasupra va face sa merite drumul pana acolo.

Satul Cicmany are numeroase case pictate in motive populare minimaliste. Acest sat este recunoscut pentru frumusetea sa, fiind apreciat de numerosii turisti care ajung aici. El va fi locul perfect pentru o plimbare linistita si cu siguranta veti aprecia viata din acest sat. Alegand Slovacia ca destiantie de vacanta va veti putea bucura de niste peisaje superbe, dar si de o istorie foarte bogata. Aceasta tara va ofera foarte multe si cu siguranta o veti aprecia. Facandu-va din timp vacanta, veti vedea ca veti putea chiar economisi o parte din bani si cu siguranta veti aprecia aceasta vacanta in strainatate foarte mult.

chicco.ro