Erau la inceputul relatiei de iubire, o iubire greu de potolit, pe fondul lipsei lor de experienta in viata.  Se apropia Craciunul, iar el nu o lasa o clipa singura. Daca dorea sa se furiseze singura intr-un magazin din mall, se trezea cu el punandu-i mainile protector pe umeri, incat tresarea, desi nu facea nimic rau.

Tot ce dorea era sa-i faca o surpriza de Craciun, iar el habar nu avea ca o sufoca procedand in acest fel! Se iubeau sincer si frumos, dar stateau la parintii lui, iar soacra isi baga nasul adesea in oala lor. Ca sa poata cumpara si ea un cadou, s-a inchis in dormitor si a inceput sa caute ceasuri de mana cu intentia de a-i cumpara unul.  Erau peste 1000 de modele pe Ceasmania, asa ca fermecata de ele, nu a auzit cand a strigat-o soacra, iar cand a intrat peste ea in camera a trantit capacul laptopului ca surpiza sa ramana surpriza.

Cum s-a intors de la serviciu, soacra si-a tras copilul de mana si a inceput sa-i otraveasca sufletul: ca el munceste ca un fraier, iar ea sta toata ziua de vorba cu altii pe retelele de socializare, iar cand a strigat-o sa mestece in tocana, a trantit capacul laptopului ca ea sa nu vada, ca mai multa prudenta nu strica, ba ar fi bine sa lucreze si ea, sa nu mai aiba timp de prostii.

A fost prima lor seara in care el a privit-o cu raceala, desi a gasit la istoric: ceasuri barbati. Cautarea ei era nevinovata, dar daca avea nevoie de un cadou pentru altul??? Gandul ca il inseala l-a provocat sa caute motiv de cearta. Ea plangea in hohote stiind ca dupa prima cearta vine a doua, dupa cum daca ai acceptat sa primesti prima palma, o vei primi si pe a doua!

Atunci s-a gandit ca doar adevarul le va salva relatia, fiindca a inteles cine i-a otravit sufletul. L-a chemat langa ea si i-a aratat un ceas de mana elegant si rezistent la apa, marturisindu-i ca este cadoul sau de Craciun.

Peste cateva zile l-a primit, iar de-atunci nu s-au mai certat niciodata, fiindca a fost ceasul impacarii lor pentru toata viata!

chicco.ro