Organismul uman se spune ca functioneaza pe baza ceasului biologic inscris in codul genetic. Fara aceasta informatie capitala omul nu ar putea supravietui, nici sa se integreze in univers. Cu precizia unui mecanism de ceas elevetian, organismul stie cand trebuie sa se culce, sa se hraneasca, sa se trezeasca sau sa se odihneasca. Tot ceasul biologic informeaza asupra momentului prielnic pentru primul bal, prima intalnire,  pentru intemeierea unei familii si aducerea pe lume a primului copil.

Difera oare ceasurile biologice in functiei de sexul organismelor? Greu de spus, cert este ca avem nevoie de ceasuri barbati pentru ca organismele masculine sa se puna de acord cu tot ceea ce se petrece in jurul lor. Pentru a-si intemeia o familie, ceasul barbatului trebuie sa fie potrivit dupa ceasul femeii ideale in viziunea lui. Daca sunt in contratimp, nu se vor intalni niciodata si vor irosi sansa de a fi fericiti.

De pilda nu este admis ca un barbat sa intarzie sfertul academic, ci el trebuie sa astepte. Ca sa fie la timp la locul stabilit cu cea care-i va deveni sotie, el trebuie sa-si cumpere un ceas barbatesc elegant, frumos si precis, modelul acela care sa inspire incredere si protectie, lucruri pe care orice femeie le asteapta de la sotul ei.

Ca sa arate ca are disciplina in sange, dar nu si tendinta de a domina sau disciplina, isi poate alege dintre ceasuri barbatesti  unul dintre cele 25 de modele ale stilului military.

Bijuterii masculine reprezentative ele pun in valoare puterea, capacitatea barbatului de aface fata stresului si de a deveni un veritabil scut viu pentru familia sa. Reducerile de 15 % sunt bine venite fiindca aceste modele elegante, in culori sobre si cu iluminare sunt ravnite de toti cumparatorii.

In concluzie, chiar si la barbati, ceasul biologic se impune sa fie ajutat de un ceas de mana adevarat!

chicco.ro