Oamenii au preferinte diferite atunci cand vine vorba de mobila. Unii vor mobila la comanda, altii cumpara din magazine mobila gata facuta. Unii vor mobila din lemn masiv, altii din alte materiale. Insa, indiferent de preferintele pe care le ai, trebuie sa eviti o serie de greseli atunci cand cumperi mobila.

O prima greseala ar putea fi stabilirea unui buget nerealist. Cand vrei sa cumperi mobila trebuie ca dorintele pe care le ai sa se incadreze in bugetul de care dispui. Nu poti cumpara cu 400 lei, de exemplu, un pat din lemn masiv. Insa, cu 400 de lei cu siguranta cumperi un pat din PAL. Stabileste-ti un buget, apoi vezi ce anume iti permiti.

Cand vrei sa cumperi mobila evita sa cumperi ce e la moda sau ce iti recomanda altii, daca tie nu iti plac piesele respective. Mobila pe care o cumperi e pentru casa ta si trebuie sa o alegi fix pe gusturile tale, astfel incat sa te simti cu adevarat acasa.

O alta greseala pe care trebuie sa o eviti tine de dimensiunile pieselor de mobilier pe care vrei sa le achizitionezi. Masoara totul foarte bine. Masoara cu grija toate spatiile in care vrei sa asezi o anumita piesa de mobilier, dar si piesele de mobilier atunci cand le cumperi. Daca alegi sa cumperi online, asigura-te de faptul ca dimensiunile sunt cele corecte.

Atunci cand cumperi mobila ai grija si la stilul pe care il adopti. Stabileste-ti inca de la inceput un stil in care sa iti mobilezi locuinta. Toate piesele de mobilier trebuie sa fie alese in acelasi stil, daca vrei ca totul sa arate cat mai bine.

Acestea sunt o parte din greselile pe care ar trebui sa le eviti cand iti alegi mobila. E bine sa ai cat mai multa grija si sa le eviti cat de mult poti.

Daca mai stii si alte astfel de greseli, lasa-le intr-un comentariu si poate vor fi de folos si altor persoane.

Si daca vrei sa cumperi mobila la comanda sau mobila gata facuta, intra pe MobiliCasa.ro.

chicco.ro