Anul acesta Mos Craciun vine mai repede pentru femeile din Romania, astfel ca ele isi vor primi cadourile in prima jumatate a lunii decembrie.

Primul si cel mai mare cadou il reprezinta deschiderea celui mai mare mall de genti din tara pe 10 decembrie, 2017 Bagsy.ro, adica imperiul virtual al gentilor, isi deschide portile si se lasa cu cadouri pentru toata lumea. Iata inca o oportunitate de luat in seama, gentile fiind in topul cumparaturilor feminine. Cine nu si-ar dori o poseta eleganta si incapatoare din piele in care sa-si depoziteze obiectele de stricta necesitate, dar si valorile?

Fiind realizate de producatori renumiti din lume, gentile au un spatiu generos de depozitare, fiind prevazute cu multe buzunare interioare pentru telefon sau chei, iar incuietorile sunt securizate.

Varietatea produselor recomanda magazinul, formele, culorile si materialele din care sunt facute gentile pliindu-se pe gusturile tuturor cumparatoarelor.

Iata acum si vestea cea mare care vine direct de la Bagsy.ro, pentru toate femeile care se inregistreaza pe site:

“Salut,

Ne bucuram ca te-ai inregistrat pe Bagsy.ro – cel mai mare mall de genti din Romania. Acum incepe distractia: recomanda Bagsy si castigi vouchere cu reduceri de pana la 150 lei.

Acceseaza linkul de verificare cont!

Acceseaza linkul tau unic de recomandare si castiga cu Bagsy!

Iti reamintim cum poti castiga vouchere cu reduceri:

Aduna 5 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 75 lei

Aduna 10 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 100 lei

Aduna 20 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 150 lei

Pentru intrebari suplimentare te rugam sa contactezi echipa de suport: lansare@bagsy.ro

Înscrie-te și află cum poți câștiga pe loc vouchere de până la 150 de lei!”

Nu puteam sa primim vesti mai bune la inceputul lunii cadourilor si sarbatorilor. Tot ce avem de facut noi, femeile, este sa respectam cu sfintenie pasii si sa ne mobilizam prietenele si vom avea asigurat primul cadou de sub brad: un voucher de reduceri de la cel mai aprovizionat mall de genti din Romania. De dragul nostru Mos Craciun vine nesperat de repede si trebuie sa fim pregatite!

chicco.ro