Desi considerata de multi dintre noi ca fiind o achizitie banala si lipsita de importanta, achizitionarea unei baterii pentru chiuveta de baie reprezinta din punctul meu de vedere una dintre  modalitatile prin care risipim bani fara sa ne dam seama. De ce zic acest lucru? Pentru ca aceasta este unul din cele mai des achizitionate obiecte sanitare, lucru care nu se datoreaza in permanenta mediului nociv care se regaseste intr-o baie ci se datoreaza materialelor de proasta calitate utilizate in confectionarea bateriei pentru chiuveta de baie. Avand in vedere acest lucru iata cateva sfaturi care vor ajuta la remedierea acestei probleme si implicit la o economisire a banilor.

Primul lucru de care trebuie sa se tina cont atunci cand se achizitioneaza o baterie pentru chiuveta de baie cu siguranta nu este pretul acesteia ci materialul din care aceasta este confectionata. Avand in vedere ca in baie mediul este coroziv datorita gradului destul de ridicat de umiditate, materialul din care este confectionata bateria pentru chiuveta de baie trebuie sa aiba o rezistenta crescuta la coroziune, chiar daca acest lucru inseamna un pret mai mare de achizitie. Inox-ul precum si alama sanitara sunt materialele cel mai adesea recomandate pentru bateria chiuvetei de baie, char daca asa cum am zis mai sus acest lucru inseamna un pret de achizitie mai ridicat. Faptul ca bateria chiuvetei de baie va rezista o perioada mai lunga de timp face ca pretul de achizitie mai ridicat pe termen lung sa constitue o foarte buna afacere.

O alta caracteristica care ajuta la economisirea banilior si de care putini dintre cei care achizitioneaza o baterie pentru chiuveta de baie tin cont este pastila acesteia. Aceasta poate fi din ceramica ori din teflon. Avand in vedere ca cea din ceramica este mult mai durabila cred ca nu mai incape dubiu cu privire la alegerea ce trebuie facuta.

Nu in ultimul raportul pret calitate reprezinta un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont, insa acesta nu trebuie sa fie decisiv. Dar pentru ca in momentul de fata pe piata de profil se regasesc si modele de baterie pentru chiuveta de baie care desi sunt comercilizate la un pret ridicat calitatea acestora lasa de dorit, atentia care trebuie acordata raportului pret calitate trebuie sa fie la fel de mare precum atentia acordata celorlalte criterii enuntate mai sus. Pentru a-ti face o idee despre tipurile de baterie pentru chiuveta de baie pe care le poti achizitiona arunca o privire pe contul de Pinterest Arabesque.

chicco.ro