Fiindca merge toata ziua pe biciclete baiatul pe care-l admir are brate vanjoase, barbatesti.  Am fantezii, dar bicicleta este vinovata! Ma vad in bratele sale puternice si asta cred ca simte orice femeie, cand vede un barbat bine pe Pegas…

Stau asa si-i privesc umerii lati si ma gandesc ce bine m-as cuibari pe pieptul sau si cata incredere imi inspira pentru ca, da poti judeca sau caracteriza un om dupa grija pe care o are fata de bicicleta.

Sigur ca este din aluminiu si nu rugineste este meritul producatorului, dar faptul ca nu este un strop de noroi sau un fir de praf pe ea tine de proprietar.

Si are niste glezne antrenate de “pur sange” si un mijlocel pe care-l pot cuprinde in maini. Drag imi este cand apare cu parul putin ciufulit, cu statura sa atletica in campul meu vizual!

Astept rabdatoare ziua in care noi doi fi-vom alaturi pe doua biciclete electrice nedespartiti pe viata!

Cateodata ma intreb daca nu cumva si-a cumparat bicileta sa poata alerga mai usor dupa fetele frumoase din cartier, dar stiu ca Pegas imi poarta noroc si il va indrepta mereu catre mine…

Baiatul cu bicicleta imi insenineaza zilele, chiar daca nu-mi aduce nici covrigi, nici placinte, cum face fata aceea din mall care si-a deschis afacere pe bicicleta…Eu sunt o fata putin plinuta, dar asta nu inseamna ca nu admir ceea ce este frumos! Imi pare rau ca nu am invatat sa merg pe bicileta de copila, sa pornim alaturi in plimbarile cotidiene si sa am si eu un corp perfect ca al lui.

Multe zile la rand m-am intrebat, daca nu-mi va trece tineretea asteptand un baiat pe o bicicleta Pegas sa vina si sa ma faca mireasa, dar intr-o zi s-a oprit langa mine si mi-a spus simplu:

-Buna! Te plac mult. Pentru tine vin in fiecare zi pe aici. Nu vrei sa te invat sa mergi pe bicicleta?

A fost odata un baiat ce venea pe bicicleta in fiecare seara in cartierul nostru. Acum este sotul meu si tatal copiilor nostri si pentru ca nu mai are timp de plimbari s-a ingrasat putin si a chelit pe alocuri, dar asta nu inseamna ca-l iubesc mai putin!

chicco.ro