Vine toamna cea imbelsugata, iar Ziua Recoltei se apropie. Stai in Bucuresti, cumperi mere stropite, dar ai rude la Voinesti, in patria merelor si la Sfantul Gheorghe, acolo unde cartofii sunt mari cat dovlecii. Ce bunatati au toamna cei de la tara: pui crescuti in gospodarie, struguri dulci si parfumati, must ce contine 100% zeama de struguri, gutui.

Sigur ca te asteapta sa-ti dea si tie, dar cum sa le aduci cu trenul si cu autobuzul? Iti dai seama ce greu ti-ar fi, mai ales ca-ti vor da si borcane cu dulceata si castraveciori murati.

O solutie exista si este la indemana: inchirieri auto Bucuresti. Cauti o masina incapatoare, cu portbagaj, iti iei toata familia sa va bucurati de ultimele zile de vacanta si de recolta si pleci prin tara.

Gandeste-te ca este cea mai eficienta solutie, chiar daca te costa inchirierea, fiindca produsele sunt 100% natural, iar peisajele la inceputul toamnei sunt arta, arta curata!

Te vei reintoarce revigorat si vei avea camara plina de sanatate. Nuci, alune, dovleci, fasole puse in fel de fel de pungi sau in ladite vor umple pana la refuz portbagajul, iar cand vei manca din ele cu familia ta, vei binecuvanta masini de inchiriat Bucuresti.

Iti garantez ca experienta autumnala nu va fi prima cu acesta firma de succes! Iti poti face aprovizionarea intr-un mare fel in acest sezon, fiindca ies oamenii la porti si cu borcane de miere aurie si cu piersici zemoase de toamna, iar rudele te pot duce in padure dupa ghebe.

Doream sa-ti spun insa ca sunt sigura ca vei repeta aceste excursii tematice de aprovizionare cu produse bio si de Craciun si de Paste . De Craciun vei aduca carne, carnati, slanina si toba, plus oua, de Paste miel, vin si carne de curcan.

Totul este sa fii atent la doua lucruri:

-sa nu intri cu masina in livada, in padure sau pe tarla ca nu este a ta si stii ce prevede contractul! Sigur ca vei dori si alta data sa inchiriezi o masina si daca toti ar strica autoturismele ce li se incredinteaza, de unde sa va mai inchirieze. Fii onest ca si cum ar fi masina ta!

-sa nu murdaresti portbagajul. Putina atentie nu strica. Desi masina are tavite pentru portbagaj, poti pune si tu o folie suplimentara, sticlele si borcanele le poti asigura sa nu se sparga, ouale proaspete le pui in cofrag deasupra.

Cu putine masuri de precautie, vei inapoia masina impecabila, fara sa se ghiceasca faptul ca ti-ai facut aprovizionarea cu ea.

-sa nu te lacomesti si sa pui o greutate care sa rupa masina. Si fata de rude trebuie sa fii calculat si trebuie sa fii onest si fata de cei care ti-au incredintat masina.

Inainte de a pleca stabileste traseul, astfel incat sa nu omiti pe nimeni ca sa nu se supere si nu uita sa nu te duci cu mainele goale! Rezerva acum masina fiindca au inceput sa se stranga roadele!

chicco.ro