Cosurile… apar tot timpul exact cand nu trebuie, nu crezi asta? De obicei, cand trebuie sa te duci la un mare eveniment sau cand vrei sa dormi acasa la prietenul tau, te trezesti cu un ditamai cosul rosu. In ambele cazuri cosul este o pacoste si avem nevoie de ceva sa le oprim o data si pentru totdeauna.

Iata 5 moduri pentru a scapa de un cos aparut peste noapte:

 1. Peroxid de benzoil

  Este prietenul meu cel mai bun! Tot timpul am acest tub la indemana. Doar aplica-l pe cos si ii va reduce roseata si dimensiunea in cel mai scurt timp posibil.
  .
 2. Gheata, si iar gheata
  Ok, deci cred ca m-am uitat la Glee prea mult, dar de fapt gheata este o modalitate foarte buna de a reduce aceste cosuri. Doar pune un cub de gheata pe umflatura si tine-l acolo timp de 10 minute.
 3. Pasta de dinti
  Acesta este un truc la fel de vechi, dar asigurati-va ca folositi pasta de dinti alba si nu albastra, deoarece aceasta din urma nu functioneaza la fel. De obicei, pasta de dinti functioneaza bine daca o aplici seara si dormi cu ea peste noapte.. o sa il usuce foarte bine.
 4. Drying cream

  Produsul meu favorit este crema lui Mario Badescu, pentru ca face minuni. Nu numai ca aceasta crema este o salvare pentru reducerea cosurilor in timp record, dar de asemenea este buna si pe post de concealer. Asa ca puteti sa aplicati aceasta crema pe sub fondul de ten, facand cosul aproape inexistent, in timp ce isi face treaba sa il usuce…genial!
 5. Pliculete de ceai
  Pliculetele de ceai sunt un alt mod excelent de a reduce dimensiunea si roseata unui cos. Doar fierbe niste apa, introdu pliculetul de ceai (ceaiul verde functioneaza cel mai bine), lasa-l sa se inmoaie si apoi aplical pe cos… et voila!
chicco.ro