geantă roz pal pentru ocazii

Geantă Alessandra (Francesca Maretti) – fabricată în Italia, din piele cu beretă ajustabilă. Comandați acum geanta la cel mai bun preț.

geantă din piele alba

Geanta Celia (Francesca Maretti) – fabricată în Italia, din piele cu o beretă metalică. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

geantă fabricată în Italia

Geanta Cara (Francesca Maretti) – fabricată în Italia, din piele cu doua berete din piele și metal. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

geanta-din-piele-naturala_

Geantă din piele naturală (Milla Collection) – cu o beretă metalică și franjuri decorative. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

geanta-din-piele-

Geantă din piele Zip (Guido Banini) – geantă din piele cu o beretă detașabilă și reglabilă. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

geantă pentru ocazii speciale

Geanta Lorena (Francesca Maretti) – fabricată în Italia, din piele cu o beretă din metal și piele. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

geanta-plic

Geanta Judy (Francesca Maretti) – fabricată în Italia, din piele cu o beretă detașabilă și reglabilă. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

geantă din piele

Geanta Zipp (Giulia Massori) – geantă din piele cu o beretă metalică și un singur compartiment cu buzunare laterale. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

geantă model croco

Geantă plic (Milla Collection) – din piele ecologică cu model croco. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

posetă pentru ocazii speciale

Geanta Nisa (Nucelle) – geantă din piele cu o beretă fixă. Comandă acum geanta la cel mai bun preț.

 

chicco.ro