Ingrediente:
Pentru foi: 8 albușuri, 300 g zahăr, 400 g nucă măcinată, 4 linguri cu făină, 3 linguri de cacao, 1 plic
cu praf de copt; Pentru cremă: 8 gălbenușuri, 1 ou, 3 linguri cu cacao, 250 g zahăr, 4 linguri cu lapte
călduț, 100 g ciocolată cu lapte, 250 g margarină

Mod de preparare:
Amestecă făina cu nuca, praful de copt și cacaoa. Pune albușurile bătute cu zahăr. Din compoziție
coace pe hârtie de copt 3 foi nu mai mult de 8 minute fiecare foaie.
Între timp, pune la fiert la bain-marie gălbenușurile cu oul, cacaoa, zahărul, laptele și ciocolata.
După ce s-a răcit adaugă margarina. Întinde crema pe fiecare foaie, inclusiv pe ultima. Ornează cu
alune sau nuci tocate. Lasă 10-15 minute la rece să pătrundă crema în foi, apoi se poate tăia.