Ingrediente: – o cană făină, o cană zahăr, 8 ouă, 100 ml ulei, coajă de lămâie, un plic praf de copt,
50 g nuci, cacao, zahăr pudră cu aromă de vanilie, un vârf ascuțit de sare.

Mod de preparare: 1. Se separă albușurile de gălbenușuri. 2. Se bat spumă albușurile cu sarea, după
care se adaugă gălbenușurile și se amestecă în continuare. 3. Se adaugă treptat zahărul, făina, uleiul,
coaja de lămâie și praful de copt. 4. 3/4 din compoziția rezultată se pune într-o tavă tapetată cu
hârtie de copt. În restul compoziției se pune cacao, după care se pune și ea în tavă 5. La sfârșit, se
adaugă nucile mărunțite și prăjite 6. Se dă cuptorul încins în prealabil la 180 grade C și se lasă să se
coacă aproximativ 50 de minute, la foc mic 7. Se scoate din cuptor și se pudrează cu zahărul pudră
cu aromă de vanilie.